Ispis
Hitovi: 2738

Znam da je puno naših Saborčana, ne samo Saborčana, zadovoljno ovim portalom, no ima i onih koji nisu, a nisu registrirani za pisanje komentara na saborsko.net pa mi se javljaju putem facebooka nezadovoljni nekim mojim člancima, pa evo prilike i za njih i za sve ostale da iznesu svoja mišljenja ovdje - javno da svi mogu pročitati u čemu je problem.

O vama koji pratite ovaj portal ovisi idemo li dalje ili prekidamo s radom, jer ne želim raditi protiv volje "većine" i trpiti neugodnosti i uzrujavati se što mi sada najmanje treba. Ako se pokaže da nemam podrške za daljnji rad, ja stranicu zatvaram, a sve do sada prikupljeno i objavljeno ću spremiti na HD da ostane za neka bolja vremena.

Otvaram komentare za svih znajući da ću sada u komentarima imati hrpu spamova (tzv. neželjene pošte) koje ću morati brisati svakodnevno, zbog čega do sada nije bilo otvorenih komentara, a istovremeno upozoravam da je svatko odgovoran sam za svoje pisanje!

Molio bih također da se potpisujete svojim punim imenom i prezimenom da se zna tko je tko, ako netko misli da će se sakriti iza nekog lažnog imena, NEĆE, jer čim napiše komentar na portalu ostaje trag u obliku e-mail i IP adrese, za slučaj uvreda i kleveta!

Toliko od mene, sad ste vi na redu.

Ivan Matovina