https://imagizer.imageshack.com/v2/640x372q90/924/dIyf1f.png

Između ova dva prikaza, odnosno između zelene i crne crte na najširem djelu oko glavne ceste, je "rupa" od 400 metara i to od 2014. godine, od donošenja "proslavljenog" PP NP Plitvička jezera koji je omogućio divlju apartmanizaciju u Plitvica Selu. Osim ove "rupe" ima i tom Planu još bisera. Za sve to vrijeme, od 2014. pa do danas, vlasnici zemljišta i kuća na "ničijoj zemlji" su zakinuti za svoja prava. Netko će morati nadoknaditi nastalu štetu! Bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati  Izmjene i dopune PPNP Plitvička jezera koje je Vlada RH pokrenula 2018. godine...?

 

 

Karta građevinskog područja Saborskog je definirana do "Dusperove" granice Parka, tj. do pola kuće Julke Kovačić, od pola je ničije...!?

"rupa ili ničija zemlja" zračni snimak. Ovaj je prostor ostao izvan obuhvata ova dva Prostorna plana, iako je unutar granica Parka po Prostornom planu Ninoslava Duspera iz 2014.,no karta ispod "govori" drugačije. Šlamperaj!

Karta građevinskog područja Kuselj je definirana do Tradicijskog obrta za izradu šindre-pilane dalje je ničije...!?

 

Komentari  

#1 Ivan 2020-10-24 18:07
Postojeći Prostorni plan je nanio nepopravljivu štetu NP Plitvička jezera, za sva vremena, a od 2018. su u izradi Izmjenen i dopune istog. Tko zna što su sada smislili...? Možda apartmanizirati Plitvički Ljeskovac ili...???
#2 Ivan 2020-10-27 08:44
Vidim da vlasnike baš i ne brine što njihovi objekati i zemlja nisu ucrtani niti u jedan Prostorni plan...!?

You have no rights to post comments