"Molitva Oče Naš je najveći generator energije u meni. Dar mentalne energije dolazi od Boga. Bog je prosvjetlio moj razum. Nisam ja autor ovih ideja".
"Sve je od Boga, Njegove blagodati i energije. Kada se od toga udaljimo - sve nestaje".
"Znam da je s 5 kruhova moguće nahraniti 5 000 ljudi. I voda može postati vino. Znam isto tako, da su gladni i žedni ubili Onoga koji ih je nahranio i napojio i da bi to opet učinili da se On pojavi".
"Sve je Svjetlost. U jednom njegovom zraku je sudbina naroda, svaki narod ima svoj zrak u onom velikom svjetlosnom izvoru koje vidimo kao Sunce. I zapamtite, nijedan čovjek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u Svjetlost i kao takvi postoje i dalje".
"Kad god netko od mojih bliskih i dragih ljudi bio povređen, ja sam osjećao fizičku bol. To je zato što su naša tijela od slične fizičke građe, a duše vezane neraskidivim nitima. Cijeli univerzum je u periodima postojanja bolestan, od samog sebe i od nas. Iščeznuće neke zvijezde i pojava kometa utječu na nas više nego što mi to slutimo. Veze među stvorenjima na Zemlji su još jače, zbog naših osjećanja i misli cvijet će divnije zamirisati ili ušutjeti. Te istine iznova moramo učiti da bismo se izlječili. Lijek je u našem srcu".
“Ne može čovjek živjeti, uživati lagodno, prljavo i očekivati od Nebesa da mu se daju veliki darovi za ono što je obdaren".
"Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori. Tko to ne čini, mora propasti”.
Sretan rođendan, Nikola!

You have no rights to post comments