Poštovani FB prijateljice i prijatelji,
 
Proteklo razdoblje bilo je burno i dogodile su se stanovite promjene o kojima smo vas dužni obavijestiti. Društvo za očuvanje Plitvičkih jezera je, na žalost, prestalo s radom pa time i aktivnostima. Nova skupina entuzijasta preuzela je posao redovitog i objektivnog izvješćivanja javnosti o događajima u i oko Nacionalnog parka Plitvička jezera. U skladu s novim okolnostima dogodio se je prijenos stranica (HR i ENG) i promijenjen je njezin naziv. Pretpostavljamo da većini nije važna forma već učinak kojeg može proizvesti neki oblik udruživanja. Na mnogim primjerima imali smo se prilike uvjeriti da je snaga virtulane kampanje kroz društvene mreže neusporedivo učinkovitija od formalnog lokalnog fizičkog udruživanja koje može biti vrlo ranjivo.
 
Stoga kampanju nastavljamo snažnije i virtualno u nadi da će u realnom svijetu polučiti nekim rezultatom. Ako ništa drugo objavljivat ćemo vijesti o temama i događajima koje se nastoje prikriti. Kao novi vlasnici nećemo ulaziti u razloge raspuštanja Društva niti ćemo odgovarati na takva pitanja jer smo stava kako je Društvo zaslužno za prve učinjene korake što je bilo vrlo hrabro. Upravo zato smo zadržali stranicu i sve njezine objave te ćemo u istom stilu nastaviti s radom.
Nadamo se da ćete nastaviti pratiti FB stranice i preporučiti ih vašim stvarim i virtualnim prijateljima. Pozivamo vas da se po želji i savjesti aktivno uključite u kampanju i doprinesete zajedničom cilju, a to je očuvanje prirodnih vrijednosti Plitvičkih jezera za buduće naraštaje.
 

You have no rights to post comments