Molimo čitatelje mrežnih stranica Saborsko.net da usporede, od dvije mogućnosti, koja bi bila korisnija Saborskom. Prva koja je objavljena na portalu pod naslovom MOGUĆNOSTI RAZVITKA OPĆINE SABORSKO (objavljeno 1. veljače 2019. godine), ili ova druga koja je u tijeku. Tekst i fotografija za prvu mogućnost preuzeti su iz spomenutog članka a druga fotografija naslikana je osobno.
 
 
.
 
„Sadržaj korisnosti u Saborskom upotpunio bi bazen. Podesna lokacija, iz više razloga, bila bi na česticama 1560. i 1561., na mjestu nekadašnje lokve (sl. 20).. Zapravo to ni nije bila tipična lokva nego jezerce jer je postojalo izvorsko pritjecanje vode. Za napajanje bazena vodom može se koristiti postojeći vodovod, a može se kaptirati i prirodno pritjecanje. U svakom slučaju vodu bi trebalo dogrijavati u sunčevim panelima. Uz uspostavljeno dogrijavanje sezona kupanja trajala bi četiri mjeseca“.
 
  
 
.
PRIJE OVE DVIJE BILA JE IZVORNA MOGUĆNOST, A TO JE:  LOKVA KAO POJILIŠTE.

Komentari  

#1 Darko 2020-02-06 01:25
Ivane mozda krivo gledam??Kako napraviti usporedbu kad nemam uvid u taj drugi prijedlog.
#2 Ivan 2020-02-06 04:10
Bilo je zapravo nekoliko mogućnosti, jedna je da se lokva očisti te da bude kao nekada, druga je mogućnost bazen kao na slici, a napravljeno je sasvim nešto treće, garaže za komunalac, tako da su otpale ove dvije najlogičnije mogućnosti.

You have no rights to post comments