U Saborskom se grade spomenici žrtvama Domovinskog rata. Ali za boga miloga zašto baš ovdje? U Popovom šancu. Nisu to prometni znakovi da ih se  premjestiti kad se promjene uvjeti na cesti, ovo ostaje za vijeke. Netko je ozbiljno zabrljao tako što je spomenike sveo na informativne panoe postavljajući ih uz stazu koja vodi do mjesta masovne grobnice, ... onako usput! Spomenicima se prilazi, a ne da se pored njega prolazi, u tome je poanta.

 

ZAŠTO OVDJE...?

A NE OVDJE...???

Pogled s ceste sve govori

Komentari  

#11 Ivan 2020-12-04 21:06
Ove primjedbe za spomenik su upućene lokalnim vlastima u Saborskom, a nikako pojedincu. Želim vjerovati da se važne odluke donose konsenzusom ili većinom glasova, a ako nije tako onda imamo ozbiljan problem.
#12 Kapela 2020-12-05 05:43
Neznam zasto se nije dalo napraviti kod Doma u Senju Tamo je Opcina, Tamo je Posta, Tamo je trgovina ,tamo je vatrogasni Dom, pa mislim da je spomeniku bilo bas tamo di narod dolazi i da svaki put pogleda na spomenik onda se nebi zaboravljalo svaki dan , Uvjek bi im bilo pred ocima zrtve mucenika , od agresora, Mislim da je to samovolja pojedinih vladara a drugi su im samo klimali glavom posto nemaju iskustvo ni znanje za odrediti pravo mjesto za Spomenik koji bi treba ostati za vjeke vjekova i za buduce generacije,,,

You have no rights to post comments