Znam da je puno naših Saborčana, ne samo Saborčana, zadovoljno ovim portalom, no ima i onih koji nisu, a nisu registrirani za pisanje komentara na saborsko.net pa mi se javljaju putem facebooka nezadovoljni nekim mojim člancima, pa evo prilike i za njih i za sve ostale da iznesu svoja mišljenja ovdje - javno da svi mogu pročitati u čemu je problem.

O vama koji pratite ovaj portal ovisi idemo li dalje ili prekidamo s radom, jer ne želim raditi protiv volje "većine" i trpiti neugodnosti i uzrujavati se što mi sada najmanje treba. Ako se pokaže da nemam podrške za daljnji rad, ja stranicu zatvaram, a sve do sada prikupljeno i objavljeno ću spremiti na HD da ostane za neka bolja vremena.

Otvaram komentare za svih znajući da ću sada u komentarima imati hrpu spamova (tzv. neželjene pošte) koje ću morati brisati svakodnevno, zbog čega do sada nije bilo otvorenih komentara, a istovremeno upozoravam da je svatko odgovoran sam za svoje pisanje!

Molio bih također da se potpisujete svojim punim imenom i prezimenom da se zna tko je tko, ako netko misli da će se sakriti iza nekog lažnog imena, NEĆE, jer čim napiše komentar na portalu ostaje trag u obliku e-mail i IP adrese, za slučaj uvreda i kleveta!

Toliko od mene, sad ste vi na redu.

Ivan Matovina

Komentari  

#41 Tomislav Brzica 2021-01-29 14:58
Samo naprijed,sve pohvale!
#42 Maco 2021-01-29 17:59
Podrska uredniku i neka nastavi sa radom.
#43 Valentino 2021-01-29 19:09
Na ovaj portal dođem barem jednom u 2 tjedna kako bi vidio šta ima novo u rodnom mjestu mojeg roditelja i meni jako dragog mjesta. Jedini ste koji se trudite dijeliti informacije o događajima koji se događaju u mjestu, te podsjećat nas na neka ljepša vremena ovog našeg malog raja Saborsko zvanog. Tako da puno podršku dajem voditelju ovog portala te da nastavi objavljivati kao što je do sada i prenositi ljepote našeg kraja svima drugima.
Lijep pozdrav svima :-)
Valentino
#44 Ivan 2021-01-29 19:52
Najveće zanimanje za saborsko.net pokazali su oni koji žive izvan Saborskog, što je i očekivano.
Od prvog dana je to upravo i bila zamisao otvaranja ovog portala, približiti Saborsko našima u svijetu, pa i ostalima da upoznaju ljepote našeg kraja.
Hvala svima!
#45 Kapela 2021-01-30 03:50
Hvala ti od srca Ive, za sve sto radis za nas , Neizmjerno ti hvala , ,,, Vjerujem da mnogi iz vana otvaraju portal posto sam svima dao na znanje da bi trebali prijaviti se i otvarati portal koji mi pratimo , ja otvaram vise puta na dan ,Bogu hvala sto imamo tebe vrijednog Matovinu..Mislim Matovine u tvojoj obitelji,,,

You have no rights to post comments