Saborsko 4Provaljeno u obiteljsku kuću u Saborskom

 

"U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) te dvije prometne nesreća s materijalnom štetom.

Dana 16. travnja 2021. godine, tijekom večernjih sati, nepoznati počinitelj je na području Saborskog provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 53 – godišnjaka od kuda je otuđio pisač te nekoliko komada lovačkih noževa i sjekirica. Materijalna šteta veća je od 3.000,00"

 

Ovaj članak je 16. travnja objavio OGPortal , ne vejrujem da nisu imali baš niti jednu drugu fotografiju osim ove na kojoj je crkva i župni stan u Saborskom, neku koja bi bila prikladnija za vijesti o kaznenim djelima...? Sve što se dogodi na području općine Saborsko u ovakvim člancima se navodi Saborsko kao mjesto počinjenja umjesto Općina Saborsko, "zaboravlja" se da postoje još tri naselja u Općini a to su Jesenica, Begovac i Blata. Najčešće se kasnije ispostavi da se kaznena djela slična ovima kao što je navedeno u članku ne događaju uvijek i samo u Saborskom već u i drugim naseljima u Općini.

 

Komentari  

#1 Kapela 2021-04-20 04:06
Da bome da ce pisati da je to u Opcini Saborsko samo nece da napisu u kojem djelu Opcine Saborsko , Dali je to sto se dogodilo u Jesenici, Blatima, ili Begovcu. To nisu napisali na kojem podrucju , Koliko su pismeni pa tako i pisu ota nepismena piskarala,, Kako se prije kazalo,,Trla Baba Lan da joj projde dan, a njima da ide dobra placa, i to je to.
#2 Ivan 2021-04-20 12:39
Provala se ovaj put doista dogodila u Saborskom, saznao sam danas, ali smatram i dalje da foto ilustracija nije primjerena uz ovakve članke!
#3 Kapela 2021-04-21 23:04
Eto da, Sto ima Crkva sa kriminalcima ,, to su oni nepismena piskarala koja mrze nasu Religiju i Crkve To su ti kopilad ostataka parazita tifuzara zvanih partizani kojima je mozak izapran i bez skole i znanja dobivaju poslove da sire svoju mrznju protiv vjernika,

You have no rights to post comments